Opnieuw recordaantal besmettingen in Rusland

Opnieuw recordaantal besmettingen in Rusland

In Rusland stijgt het aantal nieuwe coronabesmettingen de afgelopen weken ontzettend snel. Vandaag noteerden de autoriteiten een nieuw record van 189.071 nieuwe infecties, ongeveer 2.800 meer dan het vorige record van slechts een dag eerder. De cijfers liggen nu tien keer zo hoog als een maand geleden, toen er dagelijks ongeveer 17 duizend nieuwe gevallen binnen kwamen.

Sinds midden januari heeft omikron de besmettingscijfers in Rusland snel doen oplopen en de piek is voorlopig nog niet in zicht. Het dagelijks aantal sterfgevallen door corona is in die periode niet gestegen. Zondag werden 661 sterfgevallen geregistreerd, vergeleken met 796 op 6 januari. Ongeveer de helft van de 146 miljoen Russen heeft zich tot nu toe laten vaccineren.

Afgelopen week vertelde president Vladimir Poetin dat er ondanks de besmettingsgolf geen nieuwe coronamaatregelen komen. De regering heeft de verplichte zelfisolatie voor mensen die in contact zijn geweest met een besmet persoon juist opgeheven. Wel voert een groeiend aantal regio’s specifiek voor minderjarigen beperkingen in omdat zij een groot deel van de besmettingen uitmaken. Zo zijn schoolvakanties verlengd of wordt er digitaal les gegeven. In Sint-Petersburg zijn kinderen tijdelijk niet welkom op de meeste openbare plaatsen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Opnieuw recordaantal besmettingen in Rusland nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Opnieuw recordaantal besmettingen in Rusland” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…