Over twee weken QR-code tonen bij café- en bioscoopbezoek

Over twee weken QR-code tonen bij café- en bioscoopbezoek

Op 25 september wordt de anderhalvemetermaatregel afgeschaft. Wel moeten mensen vaker hun QR-code laten zien, onder meer in de horeca, de bioscoop en in het theater. Dat heeft het demissionaire kabinet zondag besloten, meldt de NOS op gezag van Haagse bronnen.

Diverse andere coronamaatregelen, zoals de mondkapjesplicht in het openbaar vervoer, blijven van kracht. Ook blijft het thuiswerkadvies gelden en moeten horecabedrijven nog altijd om twaalf uur ’s avonds dicht.

Cafés mogen wel meer mensen ontvangen, omdat je alleen nog maar naar binnen mag als je bent gevaccineerd of getest. De branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland liet eerder deze week al weten niets te zien in toegangscontroles.

Het kabinet gebruikt een bredere inzet van coronatoegangsbewijzen in de horeca nu als middel om druk uit te oefenen en de vaccinatiegraad omhoog te krijgen. Deze onacceptabele verzwaring staat haaks op het principe van gastvrijheid. Dinsdag geven Mark Rutte en Hugo de Jonge een persconferentie waarop ze de bovenstaande beleidsaanpassingen ‘bekendmaken’.

Reageer of discussieer mee

Vond u Over twee weken QR-code tonen bij café- en bioscoopbezoek nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Over twee weken QR-code tonen bij café- en bioscoopbezoek” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…