Gratis QR code Groningen

QR code maken Groningen

QR code maken in Groningen is gratis, maak gratis je QR code aan. Maak de QR code aan in diverse designs en voorbeelden. Aan de slag met QR-codes? Je maakt QR-codes zelf met onze eigen online tool ook in jouw woonplaats Groningen . QR-codes bieden je kansen zoals bijvoorbeeld je klanten makkelijk en snel mobiel laten betalen. Tegelijkertijd weten Nederlanders onvoldoende over de veiligheid van QR-codes. Er is in 2020 meer fraude met QR-codes dan in eerdere jaren. Maak je eigen QR-codes en zet ze op een veilige manier in.

Maak een QR-code

Kies de kleur en maat van je QR-code en plaats eventueel je logo in het midden. Geef aan welk type informatie achter de QR-code zit, bijvoorbeeld een website, telefoonnummer of sms. Download je QR-code als plaatje. Print het daarna bijvoorbeeld op briefpapier of maak er stickers van. Op onze website kan je QR codes maken naar je eigen smaak en wens.

Dynamische QR code maken in Groningen

Bij dynamische QR codes heb je in tegenstelling tot statische QR codes de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren na het moment van aanmaken. Met een dynamische QR code kun je het internetadres waar je op landt bij het scannen van een QR code steeds aanpassen. Dit kan vanwege verschillende redenen handig zijn:

Bijvoorbeeld wanneer je net een online campagne in Groningen hebt gemaakt, de link (URL) naar deze campagne staat gepoint naar een QR code. De Code kan niet aangepast worden, tenzij de code “Dynamische is”.
Op 168X kan men een Dynamische URL aanmaken, gratis. De Link (URL) is aanpasbaar. Wanneer een marketeer verschillende landingspagina’s wilt gebruiken op verschillende momenten. Met een dynamische QR code kan je gemakkelijk de landingspagina veranderen waar mensen op terecht komen wanneer ze de code scannen.
Als je veel drukwerk met QR codes hebt (verspreid), maar je wilt na verloop van tijd dat mensen die de qr code scannen op een andere webpagina terecht te komen. Bijvoorbeeld een restaurant dat QR codes laat drukken die verwijzen naar de reserveren pagina op de website. Na een eventuele verandering van het reserveringssysteem staat de reserveringspagina echter op een ander internetadres. Met een dynamische QR code kan je dit aanpassen zonder de QR codes opnieuw te hoeven maken. Met een statische variant zou dit niet mogelijk zijn.

Dynamische QR code Groningen

Je kunt dus de webpagina waar een dynamische QR code naar verwijst altijd aanpassen. Wanneer je normaal gesproken een statische QR code maakt is dit niet mogelijk, je komt dan altijd op hetzelfde internetadres uit.

Veilig gebruik maken van QR-codes in Groningen

Hoe weet je of de QR-code die je inzet veilig is? “Het is belangrijk om te onthouden dat de zwart-witte blokjes in een QR-code zelf niet goed of slecht zijn”, zegt Jeroen Klaver, security expert bij KPN Security. Het gaat om waar de QR-code naar verwijst. “Als jij een eerlijk doel hebt met je QR-code, is het in principe veilig, want de code verwijst dan naar een veilige plek. Gratis diensten waarmee je QR-codes maakt zijn niet onveiliger dan betaalde diensten. Er zit dezelfde technologie achter.”

“Fraudeurs kunnen jouw QR-codes misbruiken”, waarschuwt Klaver. “Als jij in je winkel of op je terras een QR-code hebt hangen, kan iemand daar een sticker met een andere code overheen plakken.” Dan komen je klanten na het scannen online op een onveilige plek terecht. Hang of houd je QR-code dus in het zicht. Scan je zelf een QR-code? Controleer altijd de link die je te zien krijgt. Is die verdacht of anders dan je verwacht? Klik dan niet door. Een verdachte link heeft bijvoorbeeld een vreemde naam.

Near Field Communication-chip

Contactloos betalen met je pinpas of mobiele telefoon kan ook met een Near Field Communication-chip (NFC). Niet elke smartphone heeft een NFC-scanner en de NFC-tags die je daarmee scant zijn niet gratis. Met NFC ontvang je informatie, net als bij een QR-code. Maar met NFC verzend je ook informatie tussen 2 apparaten, zoals bijvoorbeeld het uitwisselen van contactinformatie of een video tussen 2 smartphones. Dat kan niet met een QR-code.

QR code Groningen Generator

Kleding QR code maken in Groningen

Restaurant QR code maken in Groningen

Horeca QR code maken in Groningen

Tikkie QR code maken in Groningen

Bank QR code maken in Groningen

Deel QR code maken in Groningen

Pintje QR code maken in Groningen

Reserveren QR code maken in Groningen

Biertje delen QR code maken in Groningen

Terras QR code maken in Groningen

Standtent QR code maken in Groningen

Laptop QR code maken in Groningen

Kantoor QR code maken in Groningen

Zwemschool QR code maken in Groningen

Thuis QR code maken in Groningen

Vanuit kantoor QR code maken in Groningen

Winkel QR code maken in Groningen

Raam QR code maken in Groningen

Straat QR code maken in Groningen

Op kantoor delen QR code maken in Groningen

Personeel QR code maken in Groningen

In- Uitgaven QR code maken in Groningen

Poster QR code maken in Groningen

Briefpapier QR code maken in Groningen

Flyer QR code maken in Groningen

Drukwerk QR code maken in Groningen

Visitekaartje QR code maken in Groningen

Marketing QR code maken in Groningen

E-mail QR code maken in Groningen

Design QR code maken in Groningen

Dynamische QR code maken in Groningen

Aanpasbare QR code maken in Groningen

Random QR code maken in Groningen

Wat vind je van QR code maken?

[ratemypost]

QR code Groningen

Het maken van een QR code of het genereren van een QR code is gratis. Er zijn diverse websites waarbij het maken van een QR code gratis wordt aangeboden. Echter na een x aantal keer dat de code gescand wordt moet je gaan betalen, dat is bij ons niet zo. Bij QR code maken, is het maken van een QR code gratis! Ook de aantal scans is en blijft compleet gratis! Daar blijft het niet bij, via 168X.nl kan je een verkorte link (een dynamische link voor een dynamische QR code) geheel gratis kunt aanmaken. Wil je die link aanpassen maak je eenvoudig gratis een account aan.

Photo by hitesh choudhary from Pexels.

QR code Groningen scannen?

Dit is geen abnormale vraag, want deze vraag wordt vaak gesteld door een wat ouder publiek. Op de meeste telefoons (recent van 2 tot max 3 jaar) hebben een scan functie op de camera app. Wanneer je de camera app opent en je richt de telefoon lens naar de QR code, dan krijg je een melding of je de informatie wilt bekijken.

Het is eenvoudig om te scannen, bij de wat recentere iPhones staat het icoon al klaar waarbij je niet eens hoeft in te loggen. Dus het scannen van een QR code is heel eenvoudig.

Ohh, de foto aan de linkerkant,.. niet van ons: Photo by Ylanite Koppens from Pexels.

Recent toegevoegde QR code voorbeelden uit Groningen

QR code maken voor de horeca

QR code in het onderwijs

QR code voor de Horeca

QR code maken met logo

QR code voor een app

QR code reclame

Menu