Plopsaland ontwikkelt fotozoektocht met QR-codes

Plopsaland ontwikkelt fotozoektocht met QR-codes

Plopsaland heeft een extra activiteit in het leven geroepen voor gasten van het nieuwe Plopsa Hotel. Zij kunnen in het Vlaamse attractiepark een speciale fotozoektocht volgen, gepresenteerd door Kabouter Klus.

Deelnemers krijgen te horen dat hij op zestien plekken in het park een foto heeft genomen. Het is de bedoeling om te ontdekken waar die foto’s precies zijn gemaakt. Daar hangt een QR-code. Wie die code scant met een mobiele telefoon, krijgt een filmpje te zien waarin de kabouter een quizvraag stelt. Daarna verschijnt de volgende foto. Zo maken bezoekers een wandeling door het hele park. Meedoen is gratis. Het Plopsa Hotel opende op 7 mei, maanden later dan gepland vanwege het coronavirus.

Reageer of discussieer mee

Vond u Plopsaland ontwikkelt fotozoektocht met QR-codes nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Plopsaland ontwikkelt fotozoektocht met QR-codes” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…