Politie onderzoekt omstreden corona-uitspraken van agent (en FvD-lijsttrekker) uit Hengelo

Politie onderzoekt omstreden corona-uitspraken van agent (en FvD-lijsttrekker) uit Hengelo

De politie Oost-Nederland heeft een onderzoek ingesteld naar een politieagent uit Hengelo, vanwege uitspraken die hij heeft gedaan over het coronabeleid. De agent, die bij de gemeenteraadsverkiezingen lijsttrekker is bij Forum voor Democratie in Hengelo, noemde de verantwoordelijken van het coronabeleid ‘smeerlappen’. “Ik kijk uit naar de dag dat ze met de kop op het hakblok liggen. Ook met de nazi’s gebeurde dat uiteindelijk.”

De Hengelose agent deed zijn uitspraken vorig jaar onder de naam ‘Brian951’ op het Porsche Forum, ontdekte dagblad Tubantia. De agent stelde in meerdere berichten dat een coronavaccinatie ‘helemaal niets doet’ en haalde meermaals uit naar toenmalig minister van Volksgezondheid, Hugo de Jonge. “Wat snuift die vent tegenwoordig?”, schreef hij.

Ook bedreigde de Hengeloër andere leden van het internetforum. “Vriend, als jij denkt het hier even lekker persoonlijk te moeten maken, stuur mij een privébericht. Dan gaan wij wat afspreken en het hier even face-to-face over hebben, zak stront.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Politie onderzoekt omstreden corona-uitspraken van agent (en FvD-lijsttrekker) uit Hengelo nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Politie onderzoekt omstreden corona-uitspraken van agent (en FvD-lijsttrekker) uit Hengelo” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…