Politie waarschuwt overlastgevende jongeren Dishoek met QR-code

Politie waarschuwt overlastgevende jongeren Dishoek met QR-code

Dishoek kampt al geruime tijd met overlast van feestende jongeren. Na waarschuwingen, het uitdelen van bekeuringen en oproepen aan ouders komt de politie met een andere methode: een QR-code die verwijst naar een boetekaart. Het is al tijd een onrustig bij Dishoek. Feestvierende jongeren komen regelmatig luidruchtig samen en laten een enorme bende achter. Omwonenden, bezoekers en ondernemers ergeren zich mateloos aan de groepen die alcohol, drugs of lachgas gebruiken. Sinds vorige week zijn de politie en de gemeente Veere intensief bezig om de overlast op het strand terug te dringen. Er is extra toezicht en afgelopen weekend werden bekeuringen uitgedeeld in het duingebied. Ook vorig jaar was er extra toezicht op de Dishoekse stranden vanwege overlast door feestende jongeren.

In een volgende poging om de overlast te beperken verschijnen binnenkort borden met een QR-code bij Dishoek die verwijst naar een boetekaart. Ook op social media wordt de QR-code verspreid.

Openbare dronkenschap

De boetekaart maakt duidelijk dat op openbare dronkenschap een boete van 100 euro staat, op het achterlaten van zwerfafval 150 euro en dat baldadigheid 250 euro kan kosten.

Jongeren moet zich aan regels houden

“Er is natuurlijk niks mis met een normaal bezoek aan het strand, de duinen of een leuk café of restaurant”, aldus de politie. “Dishoek heeft veel te bieden, zeker met mooi weer. Maar ook de jongeren moeten zich aan de regels houden. Dat scheelt een hoop ergernis en overlast voor iedereen.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Politie waarschuwt overlastgevende jongeren Dishoek met QR-code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Politie waarschuwt overlastgevende jongeren Dishoek met QR-code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…