Postzegels met QR-code: Britse post verbindt brief en internet

Postzegels met QR-code: Britse post verbindt brief en internet

In Groot-Brittannië zal het binnenkort mogelijk zijn om internetvideo’s met de post te versturen. De Royal Mail zal binnenkort bij postzegels QR-codes toevoegen voor de overdracht van video’s, berichten en andere informatie.

Volgens commercieel manager Nick Landon zijn er succesvolle tests gedaan. “De invoering van unieke barcodes op onze postzegels maakt het ons mogelijk om een fysieke brief met de digitale wereld te verbinden en opent mogelijkheden voor een reeks nieuwe innovatieve dienstverleningen in de toekomst”, zei hij.

Als eerste zullen afzenders en ontvangers naar een exclusieve video van de populaire tekenfilmserie ‘Shaun the Sheep’ kunnen kijken wanneer ze de code met een app van Royal Mail scannen. In de loop van het jaar zullen er bijkomende video’s beschikbaar zijn. Ook persoonlijke boodschappen zullen mogelijk zijn.

De barcode is in dezelfde kleur als de postzegel en door een nagemaakte perforatie ervan gescheiden.

Reageer of discussieer mee

Vond u Postzegels met QR-code: Britse post verbindt brief en internet nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Postzegels met QR-code: Britse post verbindt brief en internet” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…