Problemen met QR-codes: ‘Chaos in Nijmegen’

Problemen met QR-codes: ‘Chaos in Nijmegen’

Er zijn zaterdagavond problemen met het ophalen van QR-codes. Die zijn nodig om een kroeg binnen te komen.

Op sociale media komen meldingen van storingen in de app. Volgens een woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) ondervinden mensen problemen als ze hun QR-code nog moeten aanmaken of een tijdje geen gebruik hebben gemaakt van de app. “We adviseren iedereen het op een later tijdstijd opnieuw te proberen.” Als mensen de code al op hun telefoon hebben, lijkt het wel goed te gaan.

De NOS meldt dat de server van de app te kampen had met DDoS-aanvallen. Dat zijn aanvallen waarbij wordt geprobeerd om websites plat te krijgen.

Horeca-tycoon Khalid Oubaha omschrijft het in Nijmegen als ‘een chaos.’ Op Twitter toont hij een filmpje van lange rijen in de Nijmeegse binnenstad. Oubaha heeft niet veel op met de coronapas, maar controleert wel. Volgens hem is hij met zijn rug tegen de muur gezet. Als een horeca-tent de pas niet controleert, is sluiting een reëel risico. In Arnhem op de Korenmarkt lijken geen grote problemen te zijn. “Geen rijen, alleen tussen 17.00 en 19.00 uur wat vertraging gehad”, zegt een verslaggever.

Reageer of discussieer mee

Vond u Problemen met QR-codes: ‘Chaos in Nijmegen’ nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Problemen met QR-codes: ‘Chaos in Nijmegen’” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…