Protest-wandeltocht van honderd mensen tegen QR-code in Roosendaal: ‘We willen het niet’

Protest-wandeltocht van honderd mensen tegen QR-code in Roosendaal: ‘We willen het niet’

Tegenstanders van de CoronaCheck-app hebben zich zondagmiddag verzameld op het EKP-parkeerterrein aan het Kadeplein in Roosendaal. Om 16.00 is daar een protest-wandeltocht van start gegaan. Daarbij trokken ongeveer honderd actievoerders door de stad.

Waar rond 15.30 uur nog niemand van zich had laten horen op het plein, liepen er inmiddels zo’n honderd man door de stad. De algemene opvatting die bij de aanwezigen heerst is duidelijk: ,,We willen het niet.” En: ,,Liefde, vrijheid, geen dictatuur.” De wandeltocht mocht tot 17.30 uur duren, maar het gros van de actievoerders vertrok al rond 17.00 uur.

De gemeente Roosendaal is via sociale media op de hoogte gehouden van de plannen voor het protest. Omdat geen organisatie zich heeft gemeld bij de gemeente, zijn er extra veiligheidsmaatregelen genomen. Waaronder begeleiders en matrixborden die ervoor zorgen dat de deelnemers van het protest zich verzamelen op het parkeerterrein aan het Kadeplein. De politie is op het plein aanwezig om de veiligheid te garanderen.

Online werd volgens de gemeentewoordvoerster voorafgaand in verschillende groepen het bericht gedeeld: ,,Het (protest) krijgt ondersteuning. Hoe druk het wordt, is onbekend.” De organisator van het protest is door de gemeente niet weten te achterhalen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Protest-wandeltocht van honderd mensen tegen QR-code in Roosendaal: ‘We willen het niet’ nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Protest-wandeltocht van honderd mensen tegen QR-code in Roosendaal: ‘We willen het niet’” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…