QR bestel-app Orderli neemt gastenregistratie app mycapa.city over

QR bestel-app Orderli neemt gastenregistratie app mycapa.city over

Orderli neemt marktleider in gastenregistratie voor horeca mycapa.city over. Orderli versterkt daarmee haar positie in Nederland en vergroot de markt voor haar bestaande registratiesoftware, maar ook andere producten. Orderli kwam recent in het nieuws nadat ze een investering van felbegeerde venture capitalist Y Combinator wist te krijgen.

Mycapa.city is opgericht om horecazaken tijdens de pandemie de mogelijkheid te bieden om conform wettelijke richtlijnen de maximale bezetting uit hun zaak te halen. Het Amsterdamse initiatief, opgericht in 2020 door ondernemers Thomas Vles & Farbod Saraf, is de eerste digitale corona oplossing voor de horeca. In een aantal maanden groeide het initiatief uit tot marktleider met ruim 650 locaties en het verwerken van meer dan 40.000 bezoekers.

“Door deze overname kunnen we nog meer horeca en mensen helpen. Ons team heeft hard gewerkt aan een prachtig platform en wij zijn dankbaar dat we honderden zaken hebben kunnen helpen” zegt Vles, initiatiefnemer van mycapa.city: “Orderli heeft een breder pakket van diensten die de horeca helpt en zijn de ideale partner om onze software in de toekomst verder te ontwikkelen.”

Dorus van den Oord, Maurits Franken en Sven van der Zee zijn de bedenkers van Orderli, een QR bestel- en betaalsysteem voor de horeca. Door de QR-code te scannen met de camera van een telefoon kunnen horecagasten zelf eenvoudig hun bestelling doorgeven, zonder een app te hoeven downloaden. Orderli verwerkte afgelopen maanden 3 miljoen euro aan bestellingen voor Nederlandse horecagelegenheden. Orderli heeft een partnership met Koninklijke Horeca Nederland, die haar leden Orderli aanprijst.

Gemak van QR-codes

“De klanten van mycapa.city hebben het gemak van QR-codes al ervaren en weten hoe dit werkt. Door hen de keuze te geven om verder gebruik te maken van de mogelijkheden van QR-codes is een logische en mooie volgende stap.” zegt Van den Oord, CEO van Orderli: “We zien bij steeds meer restaurants en pubs dat we een grote toevoeging zijn en het personeel weer tijd geven om met de gasten te praten. Door deze overname kunnen wij sneller meer mensen de tijd geven om gastheer of vrouw te zijn.”

Er wordt een symbolisch bedrag betaald van 1 euro voor de overname. Orderli zal per vandaag zorg dragen voor de klanten van mycapa.city en de software verder onderhouden en ontwikkelen. Voor de huidige klanten verandert er niks, behalve dat ze toegang krijgen tot meer diensten dan alleen de check-in.

Reageer of discussieer mee

Vond u QR bestel-app Orderli neemt gastenregistratie app mycapa.city over nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “QR bestel-app Orderli neemt gastenregistratie app mycapa.city over” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…