QR code Antwerp Pride ‘Trail of Stories’

QR code Antwerp Pride ‘Trail of Stories’

De Antwerp Pride vindt plaats van elf tot vijftien augustus. Wie al staat te trappelen om de regenboogwaarden extra hoog in het vaandel te dragen, kan heel de maand augustus het parcours ‘Trail of Stories’ wandelen. De route loodst je langs dertien portretten, genomen door fotograaf Noortje Palmers. Antwerp Pride zorgt met ‘Trail of Stories’ voor een themawandeling in de Antwerpse binnenstad. Via dertien portretten van de hand van Noortje Palmers wandel je langs bijzondere plekjes en ontdek je unieke verhalen van LGBTQIA+ gezichten en allies. De dertien portretten en verhalen zijn van Saskia De Coster, Ingrid Neven en haar gezin, Sidi Larbi Cherkaoui, Inge Onsea, Ann Wauters, Samuel Dali, Charlie De Wulf, Luigina Cristian, Nabeel Waqar & Hasib Khalid, Gael Leung Chong Wo, Jason Piselé, Maggy Doumen. Het wandelparcours is gratis en je kunt kiezen waar je start op de route. In totaal duurt de wandeling ongeveer twee uur. Neem je smartphone mee, want die heb je nodig om de QR-code te scannen en de verhalen te horen.

In het kader van de Antwerp Pride vinden er nog interessante events plaats. Zo staat op veertien en vijftien augustus het Rainbow Rollerskate-event op het programma op het operaplein. Vrijdag 13 augustus is het tijd voor Human Rights Friday in De Studio, Permeke en het Stadspark. (LP)

Reageer of discussieer mee

Vond u QR code Antwerp Pride ‘Trail of Stories’ nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “QR code Antwerp Pride ‘Trail of Stories’” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…