QR-code bij politieke avond Land van Cuijk blijkt niet nodig

QR-code bij politieke avond Land van Cuijk blijkt niet nodig

Forum voor Democratie zal vanavond tijdens een bijeenkomst voor de politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 24 november er in de schouwburg van Cuijk gewoon bij zijn. En dat is voor de partij een meevaller. Vanwege de de verplichte QR-code zag het er lang naar uit dat het niet zou mogen.

De schouwburg is een horecagelegenheid en moet volgens de regels bij de ingang via de QR-code controleren of mensen gevaccineerd zijn tegen corona. Mensen die niet gevaccineerd zijn kunnen via Testen voor Toegang alsnog naar binnen. Maar dat is nu aangepast. De horeca blijft dicht en omdat het om een politieke bijeenkomst gaat, is controle met de QR-code niet nodig.

Reageer of discussieer mee

Vond u QR-code bij politieke avond Land van Cuijk blijkt niet nodig nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “QR-code bij politieke avond Land van Cuijk blijkt niet nodig” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…