qr code Corona: Zeeuws cijfer zakt een beetje

qr code Corona: Zeeuws cijfer zakt een beetje

Het aantal nieuwe coronabesmettingen in Zeeland is in het afgelopen etmaal een beetje gezakt. Van 1.244 gisteren naar 1.194 vandaag, blijkt uit de opgave van het RIVM. Dat meldde ook het overlijden van een inwoner van de gemeente Vlissingen als gevolg van Covid-19.

Naar nu is gebleken zijn er gisteren (dinsdag) vijftien Zeeuwen met corona in het ziekenhuis opgenomen. Het gaat om vier Terneuzenaren, vier Middelburgers, drie mensen uit Hulst, twee uit Borsele en één uit Vlissingen en één uit Veere.

Reageer of discussieer mee

Vond u qr code Corona: Zeeuws cijfer zakt een beetje nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “qr code Corona: Zeeuws cijfer zakt een beetje” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…