QR-code coronabewijs Macron gaat rond op sociale media

QR-code coronabewijs Macron gaat rond op sociale media

Het coronavaccinatiebewijs van de Franse president Emmanuel Macron, met daarop zijn naam, geboortedatum en een gepersonaliseerde QR-code, circuleert op sociale media.

Het presidentieel paleis Élysée zegt dat nog onduidelijk is of het document per ongeluk of opzettelijk is gelekt. Of er een nieuwe QR-code zal worden uitgegeven is nog onduidelijk, zei het paleis. Macron is in december vorig jaar gediagnosticeerd met Covid-19. Hij werd in mei dit jaar gevaccineerd.

Centraal systeem vaccinatiebewijzen

De Franse gezondheidsautoriteiten hebben toegang tot een gecentraliseerd systeem van inentingsbewijzen tegen het coronavirus. Een personeelslid heeft het certificaat van Macron verspreid, aldus het Élysée.

QR-codes coronapas

De persoonlijke QR-codes staan op de Franse coronaviruspassen, die mensen nodig hebben voor het bezoeken van musea, theaters, bioscopen, cafés en restaurants, en ook bij reizen per vliegtuig of trein. Meer dan 70 procent van de Fransen is volledig gevaccineerd.

In Nederland is vanaf komend weekend ook een coronabewijs, een QR-code in de Coronacheck-app, verplicht in onder meer de horeca.

Reageer of discussieer mee

Vond u QR-code coronabewijs Macron gaat rond op sociale media nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “QR-code coronabewijs Macron gaat rond op sociale media” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…