Gratis (Aangepaste) QR-code maken

QR code maken

Maak hier op deze pagina gratis een QR code aan. Deze kan je gebruiken voor verschillende doeleindes. Wij hebben een selectie gemaakt waar je QR codes voor kunt gebruiken. Dit breiden wij elke keer weer uit met andere voorbeelden. Het is best leuk om daar een naar te kijken.

We zouden graag een kopje koffie met jullie willen drinken. Maar deze website is reclame vrij, dat houdt in dat wij ook geen centjes vragen voor een kopje koffie.

Het enige waar wij blij van worden is dat u deze pagina deelt met andere. Stuur het via whatsapp, deel het op Facebook of Twitter. LinkedIn? Geen probleem, laat andere mee genieten. Daarmee kunt u ons helpen.

Wat vind je van ons?

0 / 5

U gaf ons een

Gratis en onbeperkt

Onbeperkt scans

Geen limieten

Echt gratis

Onbeperkt QR codes maken

Ja, gratis QR codes aanmaken, onbeperkt en geheel gratis altijd! Zoek niet verder, maak hier gratis een QR code aan.

Gratis Dynamische QR code

De stappen zijn om een dynamische QR gratis aan te maken is het volgende:

  1. Ga naar www.168x.nl om gratis een account aan te maken dat is geheel gratis en geen beperkingen!
  2. plaats de link in 168X, je krijgt een andere korte link terug
  3. Ga naar QR code generator, maak een QR code aan naar wens, plaats wel de link van 168X hierin
  4. Scan de code ga naar de website, deze statistieken worden bij 168X bijgehouden
  5. Wijzig, pas aan, verwijder de linken in 168X, op deze website bekijk je ook de statistieken

Klaar!

Wie is 168X?

168X is een project welke ook zelf gebruiken. Een website waarbij je makkelijk een URL (een link) kan traceren. Het houdt statistieken bij makkelijk bij het maken van een dynamische QR code.

Hoe lang blijft mijn QR code geldig?

Aan onze kant doen wij niets, wij slaan niets op, bewerken niets. De code zelf heeft de data opgeslagen, als de data bijvoorbeeld een website niet meer bestaat gaat men wel daarheen maar ziet men niets. Met andere woorden, net zolang totdat de data niet meer opvraagbaar is.

Hoe kun je een QR-code maken?

Met een QR-code generator kun je snel en gemakkelijk een aangepaste QR-code maken. Als je klaar bent met het genereren van je QR-code, kun je deze downloaden en insluiten in je website, bestemmingspagina of e-mailnieuwsbrief. Je kunt het ook afdrukken en weergeven.

Hoe maak je een aangepaste QR-code

1. Selecteer QR content
Kies waar je je bezoekers naartoe wilt leiden wanneer ze de QR-code scannen. Er zijn meer dan 10 opties beschikbaar, waaronder een URL, Facebook en Locatie.
2. Je ontwerp aanpassen
Je kunt je QR-code personaliseren door een kleur te selecteren of een kader toe te voegen. Je kunt ook uw eigen afbeelding of logo uploaden, of je kunt er een uit de afbeeldingengalerij selecteren.
3. QR-code downloaden
Als je klaar bent met het ontwerpen van je QR-code, klik je op de knop QR genereren. Je kunt het bestand vervolgens downloaden als een png, jpeg of svg, klaar om in je website in te sluiten of af te drukken!

Menu
Mobiele versie afsluiten