QR-code halen bij buitenlandse infectie of vaccinatie binnenkort ook mogelijk in Groningen

QR-code halen bij buitenlandse infectie of vaccinatie binnenkort ook mogelijk in Groningen

De GGD Groningen wordt de tweede locatie in Nederland waar mensen een QR-code op kunnen halen als ze in het buitenland een infectie met het coronavirus hebben doorgemaakt of daar gevaccineerd zijn. Dat maakte het demissionaire Kabinet vrijdag bekend.

Tot nu toe was de GGD in Utrecht de enige plek in Nederland waar deze groep mensen een QR-code konden krijgen. De GGD komt daar nu bij en wordt middels een spoedregeling aangewezen. De minister de regeling gaat waarschijnlijk vanaf zaterdag in, volgens een woordvoerder van de GGD wordt dit in de loop van deze maand mogelijk.

Na invoering van de coronapas ontstonden er problemen voor onder meer toeristen, buitenlandse studenten, expats. Aan een QR-code voor toegang komen was vrijwel onmogelijk.

Reageer of discussieer mee

Vond u QR-code halen bij buitenlandse infectie of vaccinatie binnenkort ook mogelijk in Groningen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “QR-code halen bij buitenlandse infectie of vaccinatie binnenkort ook mogelijk in Groningen” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…