QR code linkpartner?

QR code linkpartner?

Je kunt een website of webpagina optimaliseren door aan linkbuilding. Bij zogenaamde linkruil spreken twee bedrijven onderling af om een link naar elkaar website te plaatsen. De twee bedrijven zijn nu elkaars linkpartners geworden. Naast een enkele link zijn er ook organisaties die meerdere links ruilen. Soms ruilen organisaties wel honderden links met elkaar.

De voordelen van linkruil en linkpartners kunnen er vele zijn. Dit is voor elke firma weer anders. Zo kun je met bevriende ondernemers en/of de belangrijkste websites in jouw branche afspreken om naar elkaar te linken. Zorg er dan wel voor dat ze een backlink plaatsen op een belangrijke pagina. Een backlink van een pagina met “linkpartners” met daarop nog 100 andere links zal jou bijvoorbeeld geen meerwaarde opleveren. Een unieke link vanaf een homepage wel.

Backlinks vanuit een linkruil worden door Google herkent. Google herkent een onderonsje onder 2 websites die naar elkaar linken en snapt dat deze links onderdeel zijn van een ruil. Wanneer jij een unieke backlink vanuit een andere website krijgt zonder er direct naar terug te linken dan zal dat waardevoller zijn.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

Reageer of discussieer mee

Vond u QR code linkpartner? nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “QR code linkpartner?” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…