QR-code onnodig duur

QR-code onnodig duur

Iedereen is goed afgericht met betrekking tot het afkraken van het gele boekje. Braaf wordt er verklaard dat het invullen van het gele boekje slechts een symboolfunctie heeft. Het is in vele landen erkend en bekend, maar wij moeten en zullen onder regie van Europa aan een digitale QR code waarin alles gegevens staan.

Duur qua ontwikkeling, niet iedereen heeft een smartphone, dus dat wordt nog een vodje papier met een uitgeprinte QR code. En die code is dan alleen nog in Europa geldig. Tjonge wat zijn we goed bezig.

Reageer of discussieer mee

Vond u QR-code onnodig duur nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “QR-code onnodig duur” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…