QR-code op bord aan kerkgebouw geeft toegang tot website

QR-code op bord aan kerkgebouw geeft toegang tot website

Wie voor de deur staat bij de Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat kan daar een QR-code zien staan op een bord. Wie scant, komt vervolgens op de website van de kerk.

Het bord met de QR-code is niet te missen. Sta je ineens bijvoorbeeld voor een gesloten deur, dan kan je snel scannen en te weten komen, wanneer je wel terecht kan voor een gebeurtenis. De kerk ziet het als een extra service. (Foto Gerard de Haan)

“Dat je via je mobiele telefoon direct op de website kan komen van de kerk is tegenwoordig weer in”, licht Gerard de Haan van de Gereformeerde Kerk toe.

Reageer of discussieer mee

Vond u QR-code op bord aan kerkgebouw geeft toegang tot website nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “QR-code op bord aan kerkgebouw geeft toegang tot website” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

brown dog sticker

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…