QR-code problemen voor in Bahrein gevaccineerde F1-medewerkers

QR-code problemen voor in Bahrein gevaccineerde F1-medewerkers

Net als in de rest van de wereld kan ook de Formule 1 al geruime tijd niet om COVID-19 heen. In Bahrein kreeg het Formule 1-personeel de kans om zich te laten vaccineren tegen het virus maar achteraf gezien is hier iets fout gegaan.

Veel Formule 1-werknemers zitten namelijk nog steeds te wachten op de tegenwoordig belangrijke QR-code. Volgens de Mexicaanse tak van Motorsport.com is het een bijzonder vreemde situatie. In veel landen start er namelijk een automatische procedure zodra je vaccinatie wordt geregistreerd. Maar dit gebeurd alleen als je de vaccinatie krijgt in eigen land.

Gelukkig voor de werknemers met de QR-problemen werkt de Formule 1 vooralsnog met de welbekende bubbels. Voor de Tv-kijker zijn de coronamaatregelen ook merkbaar. De inmiddels bekende mondkapjes zijn elk weekend weer prominent in beeld en de lege tribunes waren helaas ook regelmatig aanwezig.

Het is hopen voor de werknemers die gevaccineerd zijn in Bahrein dat het Formule 1-circus voorlopig nog met de bubbels blijft werken en niet overschakelt naar QR-codes. Mocht dit wel gebeuren komt er vast en zeker een oplossing, maar vervelend is het zeer zeker wel voor het F1-personeel.

Reageer of discussieer mee

Vond u QR-code problemen voor in Bahrein gevaccineerde F1-medewerkers nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “QR-code problemen voor in Bahrein gevaccineerde F1-medewerkers” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…