QR-code Super Bowl-reclame van Coinbase was een briljant kopie van ‘The Office’

QR-code Super Bowl-reclame van Coinbase was een briljant kopie van ‘The Office’

De winnaar voor de meest effectieve advertentie tijdens de Super Bowl van dit jaar zou wel eens Coinbase kunnen zijn, een platform voor de uitwisseling van cryptocurrency. Het bedrijf had een opmerkelijk eenvoudige advertentie: een stuiterende QR-code, net als de klassieke DVD-logoscène uit The Office.

Briljante reclame

De advertentie smeekte je bijna om de QR-code op je TV te scannen en te zien waar hij toe leidde. Het was zo simpel: een klein ding dat rond stuiterde en van kleur veranderde. De 60-seconden reclame was net lang genoeg voor de mensen thuis om te denken dat er iets mis was met hun beeldscherm.

Als je de code wel scande dan kwam je op de site van Coinbase, waar een giveaway van $15 aan bitcoin werd gepromoot . Net als bij ‘The Office’ scene met het DVD-menu maar het raakte de hoek van het tv-scherm perfect op het einde. Briljant.

Er is bijna niets zo polariserend online als het onderwerp crypto. Maar zelfs diegenen die sceptisch staan tegenover cryptocurrency en blockchain leken toe te geven dat de reclame slim bedacht was. Zelfs als je het haatte, deed de advertentie zijn werk. Het zorgde voor 100 procent de aandacht van de mensen.

Reageer of discussieer mee

Vond u QR-code Super Bowl-reclame van Coinbase was een briljant kopie van ‘The Office’ nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “QR-code Super Bowl-reclame van Coinbase was een briljant kopie van ‘The Office’” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…