QR-code te kort aan WC papier dreigt opnieuw!

QR-code te kort aan WC papier dreigt opnieuw!

Het zou zomaar kunnen dat het wc-papier straks écht op is. Niet omdat we hamsteren, maar vanwege een tekort aan zeecontainers. We raakten er niet over uitgepraat tijdens de eerste coronagolf. Zijn we nou serieus massaal wc-papier aan het hamsteren, terwijl er helemaal geen tekort is? Aan duiding geen gebrek: het zou een gevoel van controle over het virus geven, we leggen sowieso graag voorraden aan, de mens is net een hamster. En: als de meerderheid het doet, doen wij graag mee. Beelden van lege schappen – wat schaarste zou impliceren – hielpen ook niet mee.

En nu dreigt er écht een tekort aan wc-papier te ontstaan, zegt Walter Schalka, bestuursvoorzitter van Suzano, in gesprek met persbureau Bloomberg. Suzano is de grootste producent van houtpulp ter wereld – daar wordt toiletpapier van gemaakt.

De laatste maanden is een groot containertekort ontstaan vanwege de toegenomen vraag om containers vanuit China. De vrachtkosten zijn gestegen en de leveringen vertraagd. Dat tekort slaat over naar het bulktransport, waardoor ook de aanvoer van houtpulp stagneert.

Suzano, dat verantwoordelijk is voor een derde van de wereldwijde voorraad van houtpulp, vreest dat een aantal bestellingen zal moeten doorschuiven. En de verwachting is dat de stagnatie de komende maanden alleen maar toeneemt. Ons rest niets anders dan rustig blijven en de pakken wc-papier gewoon netjes in het schap te laten liggen.

Reageer of discussieer mee

Vond u QR-code te kort aan WC papier dreigt opnieuw! nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “QR-code te kort aan WC papier dreigt opnieuw!” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…