QR-code voor reizigers Spanje en Griekenland

QR-code voor reizigers Spanje en Griekenland

Zoals bekend is het reisadvies voor onder meer Spanje en Griekenland versoepeld naar ‘geel’.  Voor Spanje en Griekenland geldt dat toeristen zich van te voren moeten registreren vanwege corona. Komen jouw klanten met het vliegtuig of schip aan in Spanje? Dan geldt een aanvullend reisdocument vanwege Covid-19. Zij dienen binnen 48 uur voor aanvang van de reis een online registratieformulier in te vullen. Klik op deze link.  Na registratie ontvangen reizigers een QR-code, die wordt gescand door de autoriteiten bij aankomst in Spanje.

Voor Griekenland geldt hetzelfde. Reizigers dienen zich te registeren via deze link en ontvangen vervolgens ook een QR-code die gescand wordt. Let op: het verkrijgen van de QR-code kan even duren.

Reageer of discussieer mee

Vond u QR-code voor reizigers Spanje en Griekenland nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “QR-code voor reizigers Spanje en Griekenland” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…