QR-code voor sportclubs bijna niet te handhaven en zorgt voor tweespalt

QR-code voor sportclubs bijna niet te handhaven en zorgt voor tweespalt

Voetbalverenigingen krijgen in eind september wederom een nieuwe maatregel opgelegd. Waar eerst de kantines gesloten moesten worden worden de verenigingen nu geconfronteerd met het weigeren van leden in de kantine. Elk lid moet een geldige Corona QR-code hebben om de kantine in te mogen. Dit geldt voor leden vanaf 14 jaar.

De verenigingen, die veelal een tekort aan vrijwilligers hebben, moeten nu elke bezoeker aan de kantine gaan controleren. Op Twitter stelt onder meer Excelsior’20 dat het plan van het kabinet niet uitvoerbaar is. Hans Brekelmans, interim-voorzitter van Spijkenisse stelt dat de nieuwe regelgeving voor een tweespalt in de vereniging zal gaan zorgen. ‘Dat gaat een heel lastig issue worden voor de besturen. Tweespalt binnen de vereniging ligt op de loer en dat kan toch niet de bedoeling zijn. Een vereniging staat voor verenigen,’ stelt Brekelmans op Twitter.

Reageer of discussieer mee

Vond u QR-code voor sportclubs bijna niet te handhaven en zorgt voor tweespalt nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “QR-code voor sportclubs bijna niet te handhaven en zorgt voor tweespalt” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…