QR CODE: zo bestel je gratis corona zelftesten

QR CODE: zo bestel je gratis corona zelftesten

Een zelftest is een coronatest die u zelf thuis voor de zekerheid kunt gebruiken. Ook als u volledig bent gevaccineerd. Bijvoorbeeld als u veilig naar school of werk wilt. Gebruik geen zelftest als u coronaklachten heeft. Maak dan een afspraak bij de GGD.

Gratis corona zelftesten bestellen

Iedereen krijgt tussen 10 augustus en 1 september een brief thuis van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Daarin staat dat je 2 gratis zelftesten kunt bestellen per huishouden via Zelftestenbestellen.nl. Met een zelftest test je of je misschien besmet bent met het coronavirus. Zo voorkom je dat het coronavirus zich ongemerkt verder kan verspreiden als je weer meer mensen ontmoet. Bijvoorbeeld als je terugkomt van vakantie en weer naar werk of school gaat.

In 4 stappen zelftesten bestellen

Volg deze 4 stappen om uw 2 gratis zelftesten bestellen:

 1. Ga naar de website Zelftestenbestellen.nl en vul uw unieke code in die in uw brief staat. Druk op ‘Verstuur code’. Of scan de QR-code die u in uw brief vindt.
 2. Vul uw postcode in. Zo kan de website controleren of de code uit de brief bij uw postcode hoort.
 3. Vink het vakje aan waarin u bevestigt dat u 2 gratis zelftesten wil ontvangen.
 4. Druk op de knop ‘Bevestig en Bestel’ om uw bestelling definitief te maken.

Na 7 tot 10 dagen zelftesten bij u thuis

Heeft u de gratis zelftesten besteld? Dan duurt het ongeveer 7 tot 10 dagen voordat u de zelftesten op het adres ontvangt waarop u ook de brief ontvangt. U hoeft niet thuis te zijn om de zelftesten te ontvangen. Ze passen door de brievenbus. U ontvangt de zelftesten in een envelop van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Meer weten over corona zelftesten

Reageer of discussieer mee

Vond u QR CODE: zo bestel je gratis corona zelftesten nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “QR CODE: zo bestel je gratis corona zelftesten” mag u delen met anderen 😉

7 reacties. Reactie plaatsen

 • Hanna Bosboom
  17 december 2021 11:36

  Het was mij niet duidelijk dat er een einddatum bestond aan het verkrijgen van een zelftest. Graag zou ik daar nog voor in aanmerking komen.

  Beantwoorden
 • Drs. H.B.M.Vroom
  10 januari 2022 11:54

  Ik heb de brief gelezen. Duurde even wegens omstandigheden. Uit het andere commentaar van mensen n.a.v. deze site begrijp ik dat het bestellen niet meer mogelijk is. De unieke code (voor mij dycyar9a) is nergens meer te vinden. Bestellen is dus niet meer mogelijk? Of toch wel? In uw brief vermeldt u NIET dat er een einddatum is voor het bestellen. Dat soort essentiële info weglaten zaken is STOMVERVELEND.
  In zijn algemeenheid is de informatie over CORONA zo enorm uitgebreid, dat ik denk dat de vele sites van de overheid in aantal kunnen worden teruggebracht. Verwijs naar andere sites voor bijzondere vragen. VERBETER UW COMMUNICATIE, zou ik zeggen.

  Beantwoorden
 • Drs. H.B.M.Vroom
  10 januari 2022 11:55

  Ik heb de brief gelezen. Duurde even wegens omstandigheden. Uit het commentaar van anderen begrijp ik dat het bestellen niet meer mogelijk is. De unieke code (voor mij dycyar9a) is nergens meer te vinden. In uw brief vermeldt u NIET dat er een einddatum is voor het bestellen. Dat soort essentiële info weglaten zaken is STOMVERVELEND.
  In zijn algemeenheid is de informatie over CORONA zo enorm uitgebreid, dat ik denk dat de vele sites van de overheid in aantal kunnen worden teruggebracht. Verwijs naar andere sites voor bijzondere vragen. VERBETER UW COMMUNICATIE, zou ik zeggen.

  Beantwoorden
 • Drs. H.B.M.Vroom
  10 januari 2022 11:58

  Ik heb de brief gelezen. Duurde even wegens omstandigheden. Uit het commentaar van anderen begrijp ik dat het bestellen niet meer mogelijk is. Mijn unieke code kan ik niet invullen. In uw brief vermeldt u GEEN einddatum voor bestellen. Dat weglaten is VERVELEND.
  In zijn algemeenheid is de informatie over CORONA enorm uitgebreid; beperk vele sites in aantal en verwijs naar andere sites voor bijzondere vragen. VERBETER UW COMMUNICATIE.

  Beantwoorden
 • v d wijngaard
  4 februari 2022 17:56

  Helaas ook ik kan de zelftest niet bestellen zeer jammer…
  Er staat geen einddatum op tot wanneer je ze kon bestellen .
  had er eigenlijk wel op te moeten staan.
  meerdere mensen lopen hier tegen aan.
  misschien een nieuwe brief uitgeven met einddatum zodat wij ze nog kunnen bestellen.

  Beantwoorden
 • Karin IJkelenstam
  22 februari 2022 14:08

  Corona is nog steeds actief, heeft ook geen vervaldatum.
  Waarom krijg ik de bestelling van 2 gratis tests niet voor elkaar??
  Mijns inziens is er geen vervaldatum, dat staat in ieder geval niet vermeld.

  Beantwoorden
 • Idem hier. Vervelend ook dat de organisatie cq het ministerie niet reageert op deze oproepen. Lijkt niks anders op te zitten dan ze maar te gaan kopen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…