Rechtbank: ondanks vervallen coronapas moet vader bij zwemles nog een week zijn QR-code laten zien

Rechtbank: ondanks vervallen coronapas moet vader bij zwemles nog een week zijn QR-code laten zien

Een vader uit Zeist wil zijn zoontje (5) tijdens de zwemles helpen met het aantrekken van zijn zwembroek, maar weigert zijn coronatoegangsbewijs te laten zien. En dus spande hij een kort geding aan tegen zwembad Dijnselburg in Zeist. De Utrechtse rechtbank oordeelt vandaag echter dat het zwembadpersoneel ouders wél om de coronapas mag vragen.

De vader wil zijn coronapas niet aan medewerkers laten zien, omdat hij ‘principiële bezwaren’ tegen de verplichte QR-code heeft. ,,Al sinds het begin van de coronapandemie worstel ik met de coronamaatregelen. Ik ben niet tegen vaccineren, maar de coronapas doet meer kwaad dan goed en daar doe ik niet aan mee”, legde de vader vorige week uit in de Utrechtse rechtbank.

Reageer of discussieer mee

Vond u Rechtbank: ondanks vervallen coronapas moet vader bij zwemles nog een week zijn QR-code laten zien nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Rechtbank: ondanks vervallen coronapas moet vader bij zwemles nog een week zijn QR-code laten zien” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…