Regels gemengde estafette WK veldrijden nog veranderd om corona

Regels gemengde estafette WK veldrijden nog veranderd om corona

Wielrenunie UCI heeft een dag voor de estafettewedstrijd voor gemengde teams bij de WK veldrijden de regels veranderd. Volgens de unie hebben veel renners te maken met een coronabesmetting of quarantaine. Daarom is besloten per team niet zes renners mee te laten doen aan het onderdeel, maar vier.

Per afvaardiging staan vrijdag nu twee mannen en twee vrouwen aan de start. Het onderdeel wordt dit jaar uitgeprobeerd als testevent. Elke renner rijdt een rondje van 3 kilometer en tikt daarna de volgende van het team aan. Door de regelwijziging worden vier rondjes gereden in plaats van de oorspronkelijke zes.

Canada en de VS doen ieder met twee teams mee. België, Tsjechië en Italië allemaal met één. Nederland doet niet mee.

Zaterdag beginnen officieel de WK veldrijden. Onder meer in de Italiaanse ploeg waren de gevolgen van corona al groot. Maandag moest de helft thuisblijven na contact met een besmette veldrijder. Voor Nederland werd al bekend dat Annemarie Worst en Denise Betsema niet afreizen naar de VS. Worst werd afgelopen twee jaar nog tweede.

Reageer of discussieer mee

Vond u Regels gemengde estafette WK veldrijden nog veranderd om corona nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Regels gemengde estafette WK veldrijden nog veranderd om corona” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…