Reizen buiten India: de QR-code zou vanaf 22 mei op het RT-PCR-testrapport moeten staan

Reizen buiten India: de QR-code zou vanaf 22 mei op het RT-PCR-testrapport moeten staan

New Delhi: RT-PCR-rapporten voor mensen Vlieg vanuit India Vanaf 22 mei moet de QR-code naar het oorspronkelijke rapport verwijzen. De nieuwe vereiste is het gevolg van een groot aantal fout- / foutnegatieve meldingen die zijn ingediend voor reizen.

Air India Express schreef vrijdag op Twitter: “Passagiers worden gewaarschuwd voor internationale vluchten vanuit India; vanaf 22 mei 2021 moeten passagiers met een negatief RT-PCR-rapport in overeenstemming met de eisen van het bestemmingsland ervoor zorgen dat het rapport een QR-code. Geassocieerd met het oorspronkelijke rapport. ”

Nederland besloot op 26 april de vluchten naar India op te schorten omdat “de epidemiologische situatie ter plaatse (in India) erg gevaarlijk is …” De Nederlandse ambassade in India tweette vrijdag dat “het verbod op passagiersvluchten vanuit India is verlengd. tot 1 juni 2021. ”

Op de website van de Nederlandse overheid staat: “Er is een verbod op passagiersvluchten vanuit India, Zuid-Afrika en Midden- en Zuid-Amerika. Er zijn nieuwe zeer besmettelijke vormen van Coronavirus in deze landen. Het doel van het vliegverbod is om de verspreiding ervan te voorkomen. varianten in Nederland. Het verbod geldt tot 1 juni 2021 … Luchtvervoer is vrijgesteld van het vliegverbod. ”

Sommige categorieën reizigers zijn vrijgesteld van dit vliegverbod, waaronder gezondheidswerkers en Nederlanders. De website zegt: “Het vliegverbod blijft van kracht tot 1 juni 2021, maar kan binnenkort eindigen als er redenen zijn om dat te doen.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Reizen buiten India: de QR-code zou vanaf 22 mei op het RT-PCR-testrapport moeten staan nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Reizen buiten India: de QR-code zou vanaf 22 mei op het RT-PCR-testrapport moeten staan” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…