Reizen met QR-code op je mobiel

Reizen met QR-code op je mobiel

Het reisadvies van de Rijksoverheid in Nederland is duidelijk: “Blijf in Nederland.” Dat is deze zomer, als een deel van Nederland gevaccineerd is, misschien wel anders. Veel mensen zullen met vakantie willen en veel toeristische gebieden willen ongetwijfeld weer meer mensen ontvangen. Dan is de vraag hoe dat veilig kan. De Europese Commissie denkt daar een antwoord op te hebben: een digitaal groen certificaat, een app om te bewijzen dat je bent gevaccineerd tegen corona en dus kunt reizen binnen Europa zonder risico op besmetting.

Dat roept ongelofelijk veel vragen op. Mag je niet reizen zonder vaccinatie of is een negatief testresultaat ook voldoende? Maakt het nog uit welk vaccin je hebt gehad? Daarnaast zijn er technische vragen. Hoe gaat dat werken en wat als je geen smartphone hebt om een app op te zetten? Hoe verhoudt dit plan zich tot CoronaCheck in Nederland?

Reageer of discussieer mee

Vond u Reizen met QR-code op je mobiel nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Reizen met QR-code op je mobiel” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…