REPORTAGE. Op bezoek in Ischgl, het ‘Ibiza van de Alpen’ waar corona een attractie is geworden: “Is dat hier, het epicentrum van Covid?”

REPORTAGE. Op bezoek in Ischgl, het ‘Ibiza van de Alpen’ waar corona een attractie is geworden: “Is dat hier, het epicentrum van Covid?”

Ischgl, vroeger het Ibiza van de Alpen maar nu vooral bekend als de coronabroeihaard van 2020, herleeft stapsgewijs. De beruchte après-skihut waar één barman toen het hele dorp besmette, is vandaag een ideale plek voor selfies geworden en de knaldrang klinkt luider dan ooit – zeker bij de Vlamingen. “Je mag eigenlijk niet dansen. Maar als je weet waar je moet zijn, kan je feesten.”

Reageer of discussieer mee

Vond u REPORTAGE. Op bezoek in Ischgl, het ‘Ibiza van de Alpen’ waar corona een attractie is geworden: “Is dat hier, het epicentrum van Covid?” nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “REPORTAGE. Op bezoek in Ischgl, het ‘Ibiza van de Alpen’ waar corona een attractie is geworden: “Is dat hier, het epicentrum van Covid?”” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…