Reproductiegetal corona onder 1, voor het eerst sinds december

Reproductiegetal corona onder 1, voor het eerst sinds december

BILTHOVEN (ANP) – Het coronavirus heeft steeds meer moeite om zich te verspreiden en dat is te zien aan het zogeheten reproductiegetal. Dat is voor het eerst sinds half december onder de 1 gekomen. Het staat nu op 0,98. Hoe verder het onder de 1 komt, hoe sneller het aantal besmettingen kan dalen.

Een reproductiegetal van 0,98 betekent dat een groep van 100 mensen met corona gemiddeld 98 anderen aansteekt. Zij besmetten 96 anderen, die het virus op hun beurt aan 94 mensen overdragen. Bij elke stap wordt het aantal nieuwe besmettingen iets kleiner.

Reageer of discussieer mee

Vond u Reproductiegetal corona onder 1, voor het eerst sinds december nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Reproductiegetal corona onder 1, voor het eerst sinds december” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…