Risicoduel TEC: Katwijkse fans willen QR-code niet laten zien

Risicoduel TEC: Katwijkse fans willen QR-code niet laten zien

TIEL – Het zag er zaterdagmiddag weer pittig uit, rond de TEC-voetbalvelden in Tiel. Maar het risicoduel met koploper Katwijk verliep vrijwel vlekkeloos, alleen enkele Katwijkse supporters die zonder QR-code binnendrongen zorgden voor wat rumoer.

Ook de Tweede Klasse heeft zo z’n duels die licht ontvlambaar kunnen zijn. ,,Bij ons is dat tegen Katwijk, het eveneens uit Katwijk afkomstige Quick Boys en Spakenburg”, zegt TEC-voorzitter Johan Verweij. ,,Voorafgaand hebben we met de burgemeester dan altijd een veiligheidsoverleg en voor de zekerheid staat er meer politie paraat.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Risicoduel TEC: Katwijkse fans willen QR-code niet laten zien nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Risicoduel TEC: Katwijkse fans willen QR-code niet laten zien” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…