Spotify gaat advies plaatsen bij content over corona na vertrek Neil Young om desinformatie

Spotify gaat advies plaatsen bij content over corona na vertrek Neil Young om desinformatie

Spotify gaat adviezen plaatsen bij de content op het platform, als het coronavirus daarin aan bod komt. Dat moet desinformatie op de streamingdienst tegengaan. Dat meldt het Britse muziekblad NME. De adviezen zullen de luisteraar verwijzen naar de ‘Covid-19 Hub’ – een informatiecentrum, waar wetenschappers en andere experts de feiten delen over het virus. Het besluit, dat werd aangekondigd door topman Daniel Ek, volgt op het verwijderen van de muziek van Neil Young.

Zanger en liedjesschrijver Young wilde niet dat zijn werk nog op het platform verscheen, omdat daar ook podcasts van Joe Rogan op te vinden zijn. Rogan verspreidt regelmatig desinformatie over het coronavirus in zijn uitzendingen. Zangeres Joni Mitchell deed deze week hetzelfde, en haalde haar muziek ook van het platform af.

Reageer of discussieer mee

Vond u Spotify gaat advies plaatsen bij content over corona na vertrek Neil Young om desinformatie nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Spotify gaat advies plaatsen bij content over corona na vertrek Neil Young om desinformatie” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…