Steam laat je straks ook een QR-code gebruiken

Steam laat je straks ook een QR-code gebruiken

Steam krijgt een nieuwe functie waardoor je kan inloggen met een QR-code. Dit heeft dataminer Pavel Djundik op Twitter gedeeld. De functie is nog niet beschikbaar voor gebruikers, maar is wel te vinden in de codes.

Steam krijgt er een nieuwe mogelijkheid bij om te kunnen inloggen. Dit blijkt uit nieuwe codes die zijn verschenen na een nieuwe Steam update. In de codes is goed te zien hoe het inloggen met een QR-code gaat werken. Naast de normale manier om in te loggen staat een QR-code die je moet scannen met de Steam App voor de telefoon.

Reageer of discussieer mee

Vond u Steam laat je straks ook een QR-code gebruiken nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Steam laat je straks ook een QR-code gebruiken” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…