Testen voor Toegang: dit weekend geen vertraging testuitslagen

Testen voor Toegang: dit weekend geen vertraging testuitslagen

De Stichting Open Nederland, de organisatie achter Testen voor Toegang, verwacht voor komende uitgaansavonden geen problemen met het systeem van coronatestuitslagen.

Afgelopen weekend ontstonden vertragingen met het verzenden van testuitslagen. Dat kwam volgens de stichting door een hackpoging, waarvan aangifte is gedaan bij de politie. Een woordvoerder kan nog geen informatie geven over wie er achter de actie zat. “We hebben nog contact met de politie.”

Volgens hem verliepen de testafspraken van afgelopen dagen allemaal goed. Ook komende avonden kunnen mensen er volgens de stichting op rekenen dat ze hun testuitslag op tijd hebben.

Vorig weekend boekten tussen vrijdag en zondag 227.000 mensen een test bij Testen voor Toegang. Zaterdag was de drukste dag tot nu toe met uiteindelijk 130.000 boekingen.

QR-code

Met Testen voor Toegang kunnen mensen die nog niet zijn gevaccineerd en geen corona-infectie hebben doorgemaakt weer naar uitgaansgelegenheden zoals nachtclubs. Daar hoeven ze dan geen 1,5 meter afstand te bewaren.

De negatieve testuitslag wordt in de CoronaCheck-app omgezet in een QR-code, die aan de deur van de locatie wordt gecontroleerd. Volgens de woordvoerder van Stichting Open Nederland is bij testaanbieders onder de aandacht gebracht dat alléén een QR-code in de app of geprint toegang geeft tot een evenement. “Andere versies van bewijzen uitgeven heeft geen zin.”

Hij kan “niet uitsluiten” dat er “ergens” misschien wel andere papieren met daarop testuitslagen zijn uitgegeven met de boodschap dat dit toegang geeft tot een evenement. “Maar je moet echt de officiële testuitslag hebben.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Testen voor Toegang: dit weekend geen vertraging testuitslagen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Testen voor Toegang: dit weekend geen vertraging testuitslagen” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…