Thierry Baudet veroordeelt invoering “QR-code apartheidspas”

Thierry Baudet veroordeelt invoering “QR-code apartheidspas”

Thierry Baudet begrijpt dat het kabinet Nederland met de “apartheidspas” verdeelt in twee kampen. Het ene kamp mag best veel dingen doen omdat ze gevaccineerd zijn. Maar het andere kamp mag bijna niets, tenzij ze zelf diep in de buidel tasten voor een test elke keer. “Waar is de verontwaardiging?” vraagt hij zich terecht af.

Gisteren werd bekend dat het kabinet heel binnenkort gaat werken met coronatoegangsbewijzen. Dit houdt in dat mensen die “geprikt” zijn met het coronavaccin naar evenementen en dergelijke kunnen. Zij moeten dan een QR-code laten zien, waarna ze naar binnen mogen.

Ondertussen geldt dat niet-gevaccineerden niet meer zo’n leuk uitgaansleven kunnen hebben. Willen ze er toch op uit, dan moeten ze zich elke keer weer op eigen kosten laten testen. In wat Pepijn van Houwelingen terecht een klucht noemde, beschreef Hugo de Jonge dat als een “vaccinatiestimulans.” Natuurlijk is het niets meer of minder dan vaccinatiedrang.

Ook Van Houwelingens politieke leider spreekt zich publiekelijk uit tegen de plannen va het kabinet. “Terwijl alle media roepen dat de maatregelen worden afgeschaft, introduceert het kabinet zojuist de apartheidspas voor Nederland,” aldus Thierry Baudet. “Vanaf 20 september kom je geen restaurant of zelfs terras, bioscoop of theater meer in zonder QR-code. Waar is de verontwaardiging?”

Reageer of discussieer mee

Vond u Thierry Baudet veroordeelt invoering “QR-code apartheidspas” nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Thierry Baudet veroordeelt invoering “QR-code apartheidspas”” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…