Tientallen arrestaties bij Franse demonstraties tegen QR-code coronapas

Tientallen arrestaties bij Franse demonstraties tegen QR-code coronapas

Bij demonstraties in Franse steden tegen de coronapas en de coronaregels zijn zeker 76 mensen opgepakt, melden lokale media. In totaal kwamen er ongeveer 121.000 mensen op de 207 protesten af, ongeveer 20.000 mensen minder dan vorige week zaterdag. In Frankrijk wordt al negen weken gedemonstreerd tegen de coronapas.

De coronapas in Frankrijk, de ‘pass sanitaire’, is nodig om in regio’s met veel coronagevallen bijvoorbeeld winkelcentra en horecazaken te bezoeken. Met de QR-code kunnen mensen bewijzen dat ze zijn gevaccineerd tegen het coronavirus, dat ze recent negatief zijn getest of dat ze onlangs zijn hersteld van een besmetting.

De drukst bezochte demonstratie was in Parijs, waar 19.000 mensen bijeenkwamen. Daar werden zeventig mensen gearresteerd. De meeste mensen werden opgepakt omdat ze het verkeer ontregelden.

In Brussel werd zaterdag ook gedemonstreerd tegen de coronaregels. Daar kwamen 3500 mensen op af. Deze mensen vinden dat de maatregelen ingaan tegen de grondrechten van de inwoners van West-Europa. In België waren naast Belgen ook veel Nederlanders en Duitsers.

Reageer of discussieer mee

Vond u Tientallen arrestaties bij Franse demonstraties tegen QR-code coronapas nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Tientallen arrestaties bij Franse demonstraties tegen QR-code coronapas” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…