Toegang feesttent kermis Barsingerhorn enkel met gezondheidsverklaring en QR-code

Toegang feesttent kermis Barsingerhorn enkel met gezondheidsverklaring en QR-code

Stichting Evenementen Barsingerhorn zorgt voor een feesttent. Bezoekers hiervoor moeten zich aanmelden, een gezondheidsverklaring hebben, in het bezit zijn van een geldige qr-code en een identiteitsbewijs hebben.

De huidige coronamaatregelen eisen dit van de organisatoren van evenementen, ook de 1.5 meter regel moet worden gehandhaafd.. Mondkapjes zijn niet meer verplicht.

Reageer of discussieer mee

Vond u Toegang feesttent kermis Barsingerhorn enkel met gezondheidsverklaring en QR-code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Toegang feesttent kermis Barsingerhorn enkel met gezondheidsverklaring en QR-code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…