Toeschouwers moeten vaccinatie QR-code laten zien

Toeschouwers moeten vaccinatie QR-code laten zien

Korfbalvereniging Vriendenschaar speelt zaterdag 11 september de eerste thuiswedstrijd tegen dorpsgenoot HKC. Publiek is bij deze wedstrijd welkom onder de voorwaarden van Testen voor toegang. Wethouder Trudy Baggerman en wethouder Jan Nederveen zijn ook bij deze wedstrijd aanwezig. 

Na een hele lange periode van geen wedstrijden en alleen trainen, kunnen de korfballers zich eindelijk weet meten aan elkaar. De verenigingen Vriendenschaar en HKC snappen dat veel toeschouwers dit ook weer willen zien. Door de coronaregels moet de club zich aan een aantal beperkingen houden. Na gezamenlijk overleg is er besloten dat bij de ingang van het veld de QR-codes van vaccinatie, herstelbewijs of negatieve test worden gecontroleerd. Zorg dat deze QR-code op je telefoon staat. Geen QR-code betekent geen toegang. Neem ook een legitimatiebewijs mee. Deze kan ook gecontroleerd worden.

Dat betekent dat toeschouwers die niet tegen corona zijn gevaccineerd of niet beschikken over een herstelbewijs, zich uiterlijk in de laatste 24 uur voor aanvang van de wedstrijd moeten laten testen. Dit geldt ook voor mensen die de tweede prik nog geen twee weken geleden hebben gekregen. Testen kan op de speciale testlocaties. Kijk voor de procedures en het aanmelden voor de test op www.testenvoortoegang.nl.

Deze toegangseisen gelden zaterdag van 14.30 tot 18.30 uur voor 18 jaar en ouder.

De verenigingen kiezen samen, na overleg met de gemeente, voor deze oplossing, omdat dit de enige mogelijkheid is om veel publiek op een veilige manier te kunnen ontvangen bij deze derby. Hierbij gaan ze er vanuit de iedereen de regels rondom afstand en hygiëne zoveel mogelijk in acht neemt.

Reageer of discussieer mee

Vond u Toeschouwers moeten vaccinatie QR-code laten zien nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Toeschouwers moeten vaccinatie QR-code laten zien” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…