Turkse man heeft 15 maanden corona: ‘Covid moet een vrouw zijn, ze is gek op me’

Turkse man heeft 15 maanden corona: ‘Covid moet een vrouw zijn, ze is gek op me’

Chronisch corona hebben. Het bestaat. In de Turkse stad Istanboel zit een man al bijna 450 dagen in quarantaine. Hij test elke keer positief.

Verzwakt immuunsysteem

Muzaffer Kayasan is wel wat gewend, vertelt hij aan persbureau Reuters. De man (56) lijdt aan leukemie. Door bloedkanker is zijn immuunsysteem verzwakt. Het lichaam van Muzaffer maakt geen of onvoldoende antistoffen aan om corona te bestrijden. En dus test hij vanaf november 2020 positief op Covid-19. ”Toen ze me voor het eerst vertelden dat ik corona had, dacht ik dat het virus me zou doden. Ik heb leukemie en Covid betekende ook bijna mijn dood. Op een gegeven moment woog ik nog geen 50 kilo.”

Stoplicht op rood

Muzaffer heeft maanden in het ziekenhuis gelegen. Als hij weer is aangesterkt, zit hij thuis in isolatie. Omdat hij elke keer positief test, nu al 78 keer op rij, komt Muzaffer niet in aanmerking voor een coronavaccin. “Het voelt voor mijn vader alsof hij voor een rood stoplicht staat dat maar niet op groen springt”, zegt zijn zoon Gokhan. ”Mijn vader is een positief persoon, maar hij zou nu ook wel eens negatief willen zijn.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Turkse man heeft 15 maanden corona: ‘Covid moet een vrouw zijn, ze is gek op me’ nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Turkse man heeft 15 maanden corona: ‘Covid moet een vrouw zijn, ze is gek op me’” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…