Tweede Kamer steunt verlenging spoedwet

Tweede Kamer steunt verlenging spoedwet

Een meerderheid in de Tweede Kamer gaat vrijwel zeker akkoord met een nieuwe verlenging van de tijdelijke coronaspoedwet. Volgende week stemt de Kamer erover en tijdens het debat vanavond zeiden VVD, D66, CDA, PvdA en GroenLinks dat ze de spoedwet voor de vierde keer willen verlengen.

De steun is wel een stuk kleiner dan toen de Kamer zich voor het eerst over de coronaspoedwet boog. PVV, SP, Forum voor Democratie, SGP, DENK, de Groep Omtzigt en de Groep Van Haga zeggen tegen verlenging te stemmen, onder meer omdat ze vinden dat de spoedwet niet meer past bij de huidige fase van de coronapandemie.

Reageer of discussieer mee

Vond u Tweede Kamer steunt verlenging spoedwet nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Tweede Kamer steunt verlenging spoedwet” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…