UNii-handleidingen nu via QR-code op te roepen

UNii-handleidingen nu via QR-code op te roepen

Handig voor installateurs is dat alle handleidingen van de populaire UNii-producten van Alphatronics nu online te bekijken zijn. Zoeken hoeft niet, want op de doosjes staat een QR-code, die gescand kan worden om het bijbehorende document te openen.

De nieuwe service van Alphatronics maakt het niet langer nodig om documentatie te archiveren of mee te nemen op een klus. Ook verdwijnt de ergernis van kwijtgeraakte documentatie. Verder is het milieuvriendelijker en kostenbesparend om installatiehandleidingen alleen nog digitaal aan te bieden. Elke installateur heeft wel een smartphone op zak, waarmee de QR-code gescand kan worden.

Reageer of discussieer mee

Vond u UNii-handleidingen nu via QR-code op te roepen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “UNii-handleidingen nu via QR-code op te roepen” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…