Vandaag opnieuw meer dan 100.000 positieve tests

Vandaag opnieuw meer dan 100.000 positieve tests

Bij het RIVM zijn tot 10.00 uur vanmorgen 105.840 nieuwe positieve tests gemeld. Dat zijn er bijna 6500 minder dan gisteren.

Hierbij moet worden opgemerkt dat het RIVM grote achterstanden heeft. Er zijn ongeveer 81.000 positieve tests van de afgelopen 15 dagen die nog verwerkt moeten worden.

Er werden 16 overleden covidpatiënten gemeld. De afgelopen zeven dagen registreerde het RIVM gemiddeld 9 doden per dag, net zoveel als de week ervoor.

Reageer of discussieer mee

Vond u Vandaag opnieuw meer dan 100.000 positieve tests nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Vandaag opnieuw meer dan 100.000 positieve tests” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…