Vele duizenden bezoekers, geen QR-code, geen negatieve testuitslag

Vele duizenden bezoekers, geen QR-code, geen negatieve testuitslag

Hugo Koch, in het dagelijks leven verzamelaar en verkoper van vinyl, en daarnaast organisator van concerten en festivals, keek zaterdag zijn ogen uit bij zijn bezoek aan de grootste vlooienmarkt van Nederland op Vliegveld Twente.
Met maar liefst drie kilometer aan kramen- en kofferbakverkoop konden (en kunnen: de markt in vandaag ook nog) de bezoekers naar hartelust snuffelen en koopjes scoren. In totaal stonden er zo’n 500 kramen opgesteld, ook was er een horecahoek.

De vlooienmarkt kon ‘gewoon’ doorgaan, daar de kramen buiten stonden opgesteld. Op het evenement kwamen zaterdag vele duizenden bezoekers af, en – naar verwachting – zal dit vandaag eveneens het geval zijn.

“Een dag net als vroeger”, zegt Koch. “Vele duizenden bezoekers, die onderling geen anderhalf meter afstand tot elkaar hielden. Tot verbazing van de Knoalster hoefden de bezoekers geen QR-code te laten zien en ook hoefden ze niet aan te tonen dat ze negatief waren getest op Covid-19.

Koch, die zelf in twee bands speelt, Burning en Rumbones, kwam welgeteld één flacon met desinfectiemiddel tegen, “maar negentig procent van de bezoekers liep daaraan voorbij, zonder het te gebruiken.”

“Waarom in vredesnaam geen festivals en concerten, en mag dit wel?”, vraagt Koch zich af. “Dit is niet meer goed te praten.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Vele duizenden bezoekers, geen QR-code, geen negatieve testuitslag nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Vele duizenden bezoekers, geen QR-code, geen negatieve testuitslag” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…