Verplicht formulier voor reizigers naar België

Verplicht formulier voor reizigers naar België

Sinds 1 augustus moeten reizigers naar België die daar langer dan 48 uur willen blijven een onlineformulier invullen, het zogenaamde Public Health Passenger Locator Form. Dit geldt ook voor inwoners van België die langer dan 48 uur in een ander land zijn geweest.

Het online formulier moet binnen de 48 uur voor aankomst in België worden ingevuld. Eenmaal voltooid, ontvangt u een QR-validatiecode per e-mail. Dit is het bewijs dat u het formulier correct hebt ingevuld. Voor reizigers die met het vliegtuig terugkeren: deze QR-code moet op het moment van instappen worden getoond.

Elke persoon die met het vliegtuig of een boot naar België komt moet het formulier invullen. Dit geldt ook voor inwoners van België die met het vliegtuig in Nederland of Duitsland landen. Mensen die met een ander vervoermiddel (bus, auto, trein, enz.) naar België komen, dienen het formulier in te vullen wanneer ze meer dan 48 uur in het buitenland hebben doorgebracht vóór hun aankomst in België EN meer dan 48 uur in België wensen te blijven. Kinderen onder de 16 jaar staan geregistreerd in het formulier van hun ouders.

Voor werknemers die langer dan 48 uur in België verblijven wordt geen uitzondering gemaakt.

Reizigers die niet over een smartphone beschikken moeten de ingevulde papieren versie bij zich hebben. Deze is op dezelfde webpagina te vinden.

Reageer of discussieer mee

Vond u Verplicht formulier voor reizigers naar België nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Verplicht formulier voor reizigers naar België” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…