Verschillende horeca laten weten niet met QR code controle mee te willen doen

Verschillende horeca laten weten niet met QR code controle mee te willen doen

Verschillende horeca hebben al laten weten niet mee te willen doen aan de QR controle die hoogstwaarschijnlijk ingevoerd gaat worden. Ook in Hoogeveen beginnen tegenstemmen te klinken.

De uitbaters van het Schippershuus laten via sociale media weten niet mee te willen doen.

”Ook wij willen vandaag duidelijk maken dat wij niet mee willen doen aan de QR controle in de horeca per 25 september. Wij hebben daarom besloten dat we niemand willen uitsluiten bij de deur

We hebben een verschrikkelijke rot periode achter de rug en likken na een fantastische zomer nog steeds onze wonden. Met het stopzetten van de steun, het blijven verlengen van een specifieke opgelegde sluittijd en het uitrollen van een QR controle systeem gaat de overheid een stap te ver.

Het kan niet zo zijn dat heel het land van het slot gaat en wij een bepaalde groep moeten overtuigen van een vaccin. Dat is niet aan ons. Geen steun betekent ook geen maatregelen.

Bij ons blijft iedereen welkom! Ook na 25 september. Wij adviseren andere horeca zich ook uit te spreken vóór de persconferentie. De QR controle voor bijv. de horeca moet van tafel. Wij geloven niet dat handhaving en politie achter dit besluit staan. Er is al maanden geen handhaver of politie te vinden en wij concluderen dan ook dat opgelegde maatregelen buiten proportioneel zijn.

Beloon ondernemers die een stap nemen in herinrichting, innovatie en frisse lucht. Hou op met van ons een politieagent te maken.

We trekken hier een lijn en hopen dat de andere (Hoogeveense/Drentse) Horeca dit geluid ook laat horen.” Inmiddels heeft ook ”De Koffiepot” aangegeven niet mee te doen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Verschillende horeca laten weten niet met QR code controle mee te willen doen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Verschillende horeca laten weten niet met QR code controle mee te willen doen” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…