Volgende week krijgen 63.000 Belgen eerste prik, grote uitbraak met coronavariant bij politiezone Zennevallei

Volgende week krijgen 63.000 Belgen eerste prik, grote uitbraak met coronavariant bij politiezone Zennevallei

De coronacijfers in ons land dalen, zowel het aantal besmettingen als de ziekenhuisopnames. Dagelijks worden er gemiddeld net geen 2.000 besmettingen vastgesteld, een daling met 16 procent tegenover de week ervoor. Volgende week worden 63.000 landgenoten gevaccineerd. Hoe wordt u uitgenodigd voor een vaccin? Op drie manieren, zo blijkt.

Bij de politiezone Zennevallei (Halle, Sint-Pieters-Leeuw en Beersel) is er een uitbraak vastgesteld met het coronavirus. De politiezone werd er recent geconfronteerd met een ernstige uitval van personeel, donderdag werden alle medewerkers getest. Intussen hebben 22 mensen positief getest, een besmet persoon is opgenomen in het ziekenhuis.

Volgens het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid zijn er indicaties dat het gaat om een uitbraak van een besmettelijkere variant, de Zuid-Afrikaanse of de Braziliaanse. Het onderzoek van de stalen is nog niet helemaal afgerond.

De besmette personen zitten in isolatie. “En de familieleden van deze medewerkers, alsook de medewerkers die negatief getest hebben, maar eveneens hun familieleden dienen in quarantaine te gaan”, kreeg de korpsleiding te horen van het Agentschap Zorg en Gezondheid, dat de situatie mee opvolgt.

Honderden mensen in quarantaine

In totaal gaat het om verschillende honderden mensen die in quarantaine moeten, alleen al qua medewerkers van de politiezone gaat het om zo’n 200 personen. De politieposten zijn daardoor gesloten, maar de basispolitiezorg in de getroffen politiezone blijft wel gegarandeerd, dankzij andere politiezones en de federale politie die inspringen. Mensen van de Zennevallei die een klacht willen indienen in een politiepost, kunnen daarvoor terecht in posten van de politiezone Rode of de politiezone Pajottenland.

“De situatie wordt in ieder geval nauwgezet gemonitord. Het is alvast de bedoeling de maatregelen bij het einde van de krokusvakantie te kunnen opheffen”, aldus nog de politiezone Zennevallei.

Reageer of discussieer mee

Vond u Volgende week krijgen 63.000 Belgen eerste prik, grote uitbraak met coronavariant bij politiezone Zennevallei nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Volgende week krijgen 63.000 Belgen eerste prik, grote uitbraak met coronavariant bij politiezone Zennevallei” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…