Vraag en antwoord over QR-codes

Begrippenlijst

Regelmatig krijgen wij vragen hoe een QR code werkt, wat het doet, hoe het hun kan helpen en dat is prima, maar veel antwoorden staan reeds op de website. Vandaar dat wij nu ook een begrippenlijst aan het samenstellen zijn. In deze begrippenlijst staat bijvoorbeeld wat een QR code is en wat het doet. Wat de betekenis is van bijvoorbeeld QR, en zo veel meer leuke, interessante en leerzame dingen.

Het is ook mogelijk zelf een inzending te doen, als je bijvoorbeeld weet wat BitCoin is of iets anders wat te maken heeft met een QR code, want niets is zo fijn kennis te delen en vrij te houden voor anderen dit ook te kunnen leren.

QR-code Begrippenlijst

Er zijn 9 Vraag in deze lijst die beginnen met de letter A.
A
Actieve merkbekendheid
Een consument kan de merknaam, zonder hulp, uit eigen geheugen noemen.
Toegevoegd door: Hanneke
Advertentiegroepen
In een advertentiegroep is het mogelijk zoekwoorden toe te voegen die een gemeenschappelijk thema bevatten. Ook zitten in advertentiegroepen de advertenties die betrekking hebben op deze zoekwoorden.
Toegevoegd door: Peter
Advertentieplanning
Met een advertentieplanning binnen Google Ads is het mogelijk om je advertenties te laten zien op bepaalde momenten van een dag en bepaalde dagen van de week.
Toegevoegd door: Peter
AdWords-campagne
Het geheel van zoektermen, trefwoorden en tekstadvertenties in het advertentieprogramma Google AdWords. Een zoekmachine campagne wordt vaak gedaan met behulp van een Google AdWords campagne.
Toegevoegd door: Hanneke
Affiliate marketing
Het verkopen van andermans producten of het doorverwijzen van bezoekers naar andermans website tegen een bepaalde vergoeding. De vergoeding kan worden betaald voor elke bezoeker of aankoop op die website, afhankelijk van de afspraak die er is gemaakt.
Toegevoegd door: Jolanda van Geemeren
AIDA model
Attention, Interest, Desire & Action. Aan deze vier kenmerken moet een commerciële uiting voldoen.
Toegevoegd door: Peter
ALT-tag
Met de ALT-tag geef je als het ware een hele beknopte beschrijving van wat er te zien is op de afbeelding. Op deze manier maak je aan de crawlers van de zoekmachine duidelijk wat er op de afbeelding te zien is.
Toegevoegd door: Peter
Anchor tekst
De tekst waarmee een link is gekoppeld worden Anchor teksten genoemd. Vaak is dit te herkennen door een opvallende andere lettertype, kleur of onderlijning.
Toegevoegd door: Peter
Apps
Apps zijn programmaatjes op smartphone of tablet die bepaalde taken kunnen uitvoeren. Met apps die horen bij IP camera's kunnen in de regel de instellingen van de camera wijzigen, beelden live meekijken en recente beelden terugkijken.
Toegevoegd door: Roel


Voeg een Vragen toe