Vraag en antwoord over QR-codes

Begrippenlijst

Regelmatig krijgen wij vragen hoe een QR code werkt, wat het doet, hoe het hun kan helpen en dat is prima, maar veel antwoorden staan reeds op de website. Vandaar dat wij nu ook een begrippenlijst aan het samenstellen zijn. In deze begrippenlijst staat bijvoorbeeld wat een QR code is en wat het doet. Wat de betekenis is van bijvoorbeeld QR, en zo veel meer leuke, interessante en leerzame dingen.

Het is ook mogelijk zelf een inzending te doen, als je bijvoorbeeld weet wat BitCoin is of iets anders wat te maken heeft met een QR code, want niets is zo fijn kennis te delen en vrij te houden voor anderen dit ook te kunnen leren.

QR-code Begrippenlijst

Er zijn 3 Vraag in deze lijst die beginnen met de letter F.
F
Facebook feed
De Facebook feed is een lijst met diverse soorten berichten die centraal staan bij het gebruik van de Facebook social media dienst. Deze berichten worden afgestemd op de individuele gebruiker en vormen een combinatie van content van vrienden, informatie die overeenstemt met de persoonlijke interesses en gerichte advertenties. Wat is Facebook feed en hoe wordt bepaald welke informatie hier wordt weergegeven?
Toegevoegd door: Erik
Frame QR
Aanpasbaar frame dat grotere gegevens kan bevatten in formaten zoals afbeeldingen, illustraties of foto’s
Toegevoegd door: Roel
FrameQR
FrameQR-codes, ontwikkeld in 2014, zijn ontwikkeld om meer creativiteit in het uiterlijk van QR-codes mogelijk te maken. QR Code Generator biedt hiervoor een breed scala aan mogelijkheden, waaronder de kleur, vorm, type, logo en nog veel meer.
Toegevoegd door: Johan


Voeg een Vragen toe