Vraag en antwoord over QR-codes

Begrippenlijst

Regelmatig krijgen wij vragen hoe een QR code werkt, wat het doet, hoe het hun kan helpen en dat is prima, maar veel antwoorden staan reeds op de website. Vandaar dat wij nu ook een begrippenlijst aan het samenstellen zijn. In deze begrippenlijst staat bijvoorbeeld wat een QR code is en wat het doet. Wat de betekenis is van bijvoorbeeld QR, en zo veel meer leuke, interessante en leerzame dingen.

Het is ook mogelijk zelf een inzending te doen, als je bijvoorbeeld weet wat BitCoin is of iets anders wat te maken heeft met een QR code, want niets is zo fijn kennis te delen en vrij te houden voor anderen dit ook te kunnen leren.

QR-code Begrippenlijst

Er zijn 4 Vraag in deze lijst die beginnen met de letter L.
L
Landingspagina
Dit is de webpagina waarop degene die op je advertentie op zoekresultaat klikt terecht komt.
Toegevoegd door: Johan
Linkbuilding
Het verkrijgen van backlinks om zo een hogere domein autoriteit op te bouwen is linkbuilding.
Toegevoegd door: Peter
Local SEO
Lokale search engine optimization is een onderdeel binnen de algemene term SEO. Door het verbeteren van de local SEO, verbeter je de vindbaarheid van jouw website bij lokale zoekopdrachten.
Toegevoegd door: Jolanda van Geemeren
Longtail keywords
Binnen online marketing wordt er onderscheid gemaakt tussen short tail- en long tail zoekwoorden. Hierbij gaat het om het aantal woorden van een zoekopdracht. Zodra het aantal woorden van een zoekopdracht 3 of meer woorden zijn wordt dit gezien als een long tail zoekwoord. Vaak zijn dit specifiekere zoekopdrachten met minder volume in vergelijking met short tail zoekwoorden. Doordat het specifiekere termen zijn kan het alsnog erg interessant zijn voor bedrijven om op te richten.
Toegevoegd door: Peter


Voeg een Vragen toe